Ayan Plastik&Elektrik | www.ayanplastik.com.tr
Ana Sayfa
Kurumsal
Referanslar
Ürün Grupları
Kalite Sertifikaları Kariyer İletişim
TR
US
RU
Ayan Plastik Facebook
Ayan Plastik Twitter
E-Tahsilat Online Ödeme
Haberler / Duyurular « Geri
 
24.01.2011 Tarihli Haber Gazetesi Ekonomi Sayfası
10.09.2012 18:02:46
24.01.2011 Tarihli Haber Gazetesi Ekonomi Sayfası

KARADENİZ'DE BİR İLK

Samsun'un gururu firmalardan Ayan Plastik, yanmaz elektrik borunun yanı sıra
çiftçilerin 5 yıl faizsiz kullanabilecekleri sulama borularını da üreterek, bölgede bir ilke imza attı.Karadeniz Bölgesi'nde ilkleri gerçekleştiren Ayan Plastik, bölgede ilk kez yanmaz elektrik tessisat borularını üretti. Ayan Plastik, zirai kredilendirme belgesiyle devletten 5 yıl faizsiz kredi kullanma imkanı veren garantili kangal sulama borularını da üreterek, çiftçilere büyük kolaylık sağladı.

İLKLERİ BAŞARDILAR
Ayan Plastik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Ayan, Karadeniz Bölgesi'nde 2009 yılında Plastik Geri Dönüşüm Lisansı'nı alan ilk firma olduklarını belirterek, "Avrupa standatlarında granül hammadde üretimi yapıyoruz. Böylece çevreye ve ülke ekonomisine katkı sağlamış oluyoruz. Çünkü plastik olan bir atığın doğada yok olma süresi ortalama 150 yıl ile 200 yıl arasıdır. Biz plastiği cinsine göre ayırarak granül hammadde olarak üretiyoruz. Böylelikle çevrenin temizliğine ve ülke ekonomisine katkıda bulunmuş oluyoruz" dedi.

ÇİFTÇİYE KOLAYLIK
Ayan Plastik'in üretmiş olduğu polietilen kangal sulama borularının Karadeniz'de tek olarak Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nın zirai kredilendirme belgesine sahip olduğunu ifade eden Erdal Ayan, "Zirai kredilendirme belgesi ile çiftçilerimiz damlama sulama sistemini arazilerine uyguladıkları zaman bizim belgemizle devletten 5 yıl sıfır faizli kredi kullanabilmektedirler. Çiftçilerimize bu belge ile kolaylık sağlamış oluyoruz" diye konuştu.

YANGINLARA SON
Elektrik tesisat borularının, TSE Ankara deney laboratuvarlarından yapılan dayanıklılık, yanmazlık ve kırılganlık testlerinden başarıyla giçtiğini vurgulayan Ayan Plastik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Ayan, yapılan bu yatırımla ev ve işyerlerinde elektrik kontağından çıkan yangılara da son vermiş olacaklarına söyledi.

2011 İHRACAT YILI
Karadeniz Bölgesi'nde elektrik tesisat borularında imalatçı olarak ilk TSE belgesi alan firma olmaktan gurur duyduklarını dile getiren Ayan, "Kalite, üretim ve geri dönüşümde yapmış olduğumz yatırımlarla Karadeniz Bölgesi'nde öncü olma rolümüzü yerine getirdik. Bundan sonra 2011 yılında tüm kalite belgelerine sahip olmanın ve bunun alt yapısını yerine getirmenin avantajlarını kullanarak ürünlerimizin dağıtımını tüm Türkiye'ye yapacağız. Ayrıca, 2011 yılı bizim ihracatta yeni girişimler ve pazar araşıyı yılımız olacak" dedi.

 
Diğer Haberler Tüm Haberler »
Samsun Merkez Mağazamızı Açtık...
Ekleme Tarihi : (26.03.2022)
...
Yeni fabrika tesisimize taşındık....
Ekleme Tarihi : (30.10.2017)
Türkiye'nin en büyük elektrik boruları ve tesisat malzemeleri fabrikası 7000 m2 olan üretim tesisimize taşındık....
Hasan Ayan Plastik San. Tic. Ltd. Şti.
Fabrika: Organize Sanayi Bölgesi Karadeniz Bulvarı No:83/1 Tekkeköy/SAMSUN/TR Mağaza: 100. Yıl Bulvarı No:48 İlkadım/SAMSUN/TR
Tel: +90 (362) 266 61 93
Faks: +90 (362) 266 60 45
Sayfanın tüm hakları şirketimize aittir. 2012 © Sayfada bulunan tüm bilgi, belge ve görsellerin izinsiz kullanımı yasaktır.
ISO 9001
KA İnternet Bilişim Teknolojileri Ltd. Şti.